• Kör mot ditt livs bästa sommar
  • Kör mot ditt livs bästa sommar
  • Kör mot ditt livs bästa sommar
> Yamarin Cross

Yamarin Cross

Strändernas blickfångare.

Yamarin Cross har snabbt nått toppskiktet bland aluminiumbåtar. Bakom populä­riteten ligger det mästerliga finländska båtbyggarkunnandet, valet av förstklassiga material och finslipade köregenskaper.

Hela kollektionen Made in Finland.

Yamarin Cross respekterar den finländska båtbyggartraditionen. Alla Yamarin Cross-båtar är ritade och tillverkade i Finland. Det är ett kvalitetsarbete som till­fredsställer både ögon och öron; tack vare den gedigna konstruktionen är skrov-ljuden i Yamarin Cross exceptionellt låga.

Förstklassigt aluminium, längre båtsäsong.

Aluminiummaterialet i Yamarin Cross-båtarna är professionellt 5083-aluminium. Materialet är korrosionståligare och 30 procent starkare än de aluminiummate­rial som normalt används i nöjesbåtar. Eftersom aluminiummaterialet är av så hög kvalitet kan båtsäsongen inledas tidigare och fortsätta när andra båtar redan läggs upp för vintern.

Körglädje när den är som störst

I Yamarin Cross-båtarna förenas ett robust aluminiumskrov med ett praktiskt glas­fiberdäck på ett framgångsrikt sätt. Vi har skapat en båtkollektion som har uppnått testframgång efter testframgång. Den finslipade helheten kröns av suveräna köre­genskaper som ger dig ännu större glädje under båtsäsongen.

 

MMG Marine lämnar fem års garanti på Yamahas utombordare

Motorn ska vara köpt av oss och lämnas till någon av våra anläggningar för service efter Yamahas serviceschema under garantitiden för att femårsgaranti ska gälla.

Webshop