• Buster - Ett bekymmersfritt val
  • Buster - Ett bekymmersfritt val
  • Buster - Ett bekymmersfritt val
> Buster

Buster

Buster är den populäraste motorbåten i Norden. I den omfattande kollektionen hittar du de bästa alternativen för mångsidiga fritidsaktiviteter och krävande nyttobruk.
AHT – Aluminium Hull Technology by Fiskars garanterar en hög kvalitet.

Busters innovativa skrovlösningar, förstklassiga material och kontinuerliga tester i havsförhållanden garanterar säkra köregenskaper, en god prestanda och en lång livslängd.

 

Buster Q 

Inte enbart en kartplotter. En helt ny användarupplevelse.

För att underlätta båtlivet har vi tänkt om sättet att interagera med båten. Inspirationen har kommit främst från bilindustrin, smarttelefoner och surfplattor. Vi har integrerat alla centrala funktioner på en stor pekskärm. Samtidigt har vi vidareutvecklat funktionaliteter som underhållning, säkerhet och inlärning. Allt detta har vi samlat och integrart under en intuitiv Buster Q upplevelse. Vi har utvecklat en helt integrarad användarupplevelse för din Buster årsmodell 2017. I detta fördomsfria produktutvecklingsprojekt har vi kombinerat vår 60 åriga industriella erfarenhet av högkvalitativt båtbygge med djup konsumentinsikt. Efter åratal av utveckling lanserar vi stolt Buster Q: ett revolutionerande lätt sätt att åka motorbåt. 

 

MMG Marine lämnar fem års garanti på Yamahas utombordare

Motorn ska vara köpt av oss och lämnas till någon av våra anläggningar för service efter Yamahas serviceschema under garantitiden för att femårsgaranti ska gälla.

 

Webshop